File:Escut d'Elda.svg

Le contento del pagina non es supportate in altere linguas.
De Wikipedia, le encyclopedia libere

File original(File SVG, dimensiones nominal: 900 × 1 026 pixels, grandor del file: 97 KB)

Iste file proveni de Wikimedia Commons e pote esser usate per altere projectos. Le description de su pagina de description ibi es monstrate in basso.

Summario

Description
Català: Escut d'Elda (Vinalopó Mitjà, País Valencià): «Escut rectangular amb base arrodonida [redona]. Sobre camp de gules (roig) dues torres del seu color [d'or] unides per un mur d'enllaç, amb porta a cada torre. En cap, flor de lis d'argent. Per orla, branca de llorer al flanc sinistre i de palma al destre. Per timbre, el de la nació. En les representacions en què convingua fer-ho així, podrà col·locar-se una cinta tancada de plata, cenyida a l'oval exterior, amb la llegenda “Fidelíssima Ciutat d'Elda”. » Descripció aprovada en el Ple municipal de l'Ajuntament de 2 de novembre de 1965(1). L'escut està sense oficialitzar, no apareix ni en el BOE ni en el DOGV ja que no es va arribar a aprovar pel Consell de Ministres (òrgan competent en 1965 i fins 1982), ni per la Generalitat Valenciana (competent des de 1982, després de l'aprovació de l'Estatut d'Autonomia).
Español: Escudo de Elda (Alicante, España): «Escudo rectángular con base redondeada [en realidad, redonda]. Sobre campo de gules (rojo), dos torres de su color [en realidad, de oro] unidas por un muro de enlace, con puerta en cada torre. En jefe, flor de lis de plata. Por orla, rama de laurel al flanco siniestro y de palma al diestro. Por timbre, el de la nación. En las representaciones en que convenga hacerlo así, podrá colocarse una cinta cerrada de plata, ceñida al óvalo exterior, con la leyenda “Fidelísima Ciudad de Elda”.» Descripción aprobada en el Pleno municipal del Ayuntamiento de 2 de noviembre de 1965(1). El escudo está sin oficializar, no aparece en el BOE ni en el DOGV puesto que no se llegó a aprobar por el Consejo de Ministros (órgano competente en 1965 y hasta 1982), ni por la Generalitat Valenciana (competente desde 1982, tras la aprobación del Estatuto de Autonomía).
English: Coat of arms of Elda (Valencian Community, Spain)
Data
Origine Original or elements in public domini & Obra proprie
Autor Macondo
Altere versiones

Licentia

Io, titular del derecto de autor sur iste obra, declara de publicar lo sub le sequente licentia:
w:ia:Creative Commons
attribution condivider equalmente
Iste file es disponibile sub le licentia Creative Commons Attribution-CompartiSimile 4.0 International.
Tu es libere:
  • de condivider – de copiar, distribuer e transmitter le obra
  • de remixar – de adaptar le obra
Sub le sequente conditiones:
  • attribution – Tu debe dar information appropriate sur le autor, fornir un ligamine al licentia, e indicar si modificationes ha essite apportate. Tu pote facer lo de qualcunque maniera rationabile, ma non in alcun modo que suggere que le licentiator approba te o tu uso del obra.
  • condivider equalmente – Si tu altera, transforma o disveloppa le material, tu debe distribuer tu contributiones sub un licentia identic o compatibile con le original.
Insignia This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.

Legendas

Adde un explanation de un linea de lo que iste file representa
Coat of arms of Elda, Valencian Community, Spain.

Objectos representate in iste file

representa

Alcun valor sin elemento Wikidata

copyrighted anglese

inception anglese

20 maio 2016

media type anglese

image/svg+xml

Historia del file

Clicca sur un data/hora pro vider le file como appareva a ille tempore.

Data/HoraMiniaturaDimensionesUsatorCommento
actual20:26, 16 martio 2023Miniatura pro le version de 20:26, 16 martio 2023900 × 1 026 (97 KB)Macondocolors
20:34, 3 octobre 2019Miniatura pro le version de 20:34, 3 octobre 2019900 × 1 026 (269 KB)MacondoColors i corona
18:50, 20 maio 2016Miniatura pro le version de 18:50, 20 maio 2016900 × 1 080 (274 KB)Macondollorer
18:43, 20 maio 2016Miniatura pro le version de 18:43, 20 maio 2016900 × 1 080 (274 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

Le sequente pagina usa iste file:

Uso global de iste file

Le altere wikis sequente usa iste imagine:

Vider altere usos global de iste file.

Metadatos