Lista del plus grande citates in Brasil

De Wikipedia, le encyclopedia libere
Saltar a: navigation, cercar

Lista del plus grande citates in Brasil



10 - Belém
12 - Guarulhos
13 - Goiânia
17 - Maceió


21 - Natal
24 - Osasco

Capitales del statos es in text grosso. Le secunde classament es per capitales (con text grosso) e per non-capitales (con text normale).

Classament Classament* Citate Stato Population
1 1 São Paulo Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 11.037.593
2 2 Rio de Janeiro Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 6.186.710
3 3 Salvador Bandeira da Bahia.svg Bahia 2.998.056
4 4 Brasília Bandeira do Distrito Federal (Brasil).svg Distrito Federal 2.606.885
5 5 Fortaleza Bandeira do Ceará.svg Ceará 2.505.552
6 6 Belo Horizonte Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 2.452.617
7 7 Curitiba Bandeira do Paraná.svg Paraná 1.851.215
8 8 Manaus Bandeira do Amazonas.svg Amazonas 1.738.641
9 9 Recife Bandeira de Pernambuco.svg Pernambuco 1.561.659
10 10 Belém Bandeira do Pará.svg Pará 1.437.600
11 11 Porto Alegre Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul 1.436.123
12 1 Guarulhos Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 1.299.283
13 12 Goiânia Bandeira de Goiás.svg Goiás 1.281.975
14 2 Campinas Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 1.064.669
15 13 São Luís (Maranhão) Bandeira do Maranhão.svg Maranhão 997.098
16 3 São Gonçalo Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 991.382
17 14 Maceió Bandeira de Alagoas.svg Alagoas 936.314
18 4 Duque de Caxias Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 872.762
19 5 Nova Iguaçu Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 865.089
20 6 São Bernardo do Campo Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 810.979
21 15 Natal Bandeira do Rio Grande do Norte.svg Rio Grande do Norte 806.203
22 16 Teresina Bandeira do Piauí.svg Piauí 802.537
23 17 Campo Grande Bandeira de Mato Grosso do Sul.svg Mato Grosso do Sul 755.107
24 7 Osasco Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 718.646
25 18 João Pessoa Bandeira da Paraíba.svg Paraíba 702.235
26 8 Jaboatão dos Guararapes Bandeira de Pernambuco.svg Pernambuco 687.688
27 9 Santo André Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 673.396
28 10 Uberlândia Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 634.345
29 11 Contagem Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 625.393
30 12 São José dos Campos Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 615.871
31 13 Feira de Santana Bandeira da Bahia.svg Bahia 591.707
32 14 Sorocaba Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 584.313
33 15 Ribeirão Preto Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 563.107
34 19 Cuiabá Bandeira de Mato Grosso.svg Mato Grosso 550.562
35 20 Aracaju Bandeira de Sergipe.svg Sergipe 544.039
36 16 Juiz de Fora Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 526.706
37 17 Aparecida de Goiânia Bandeira de Goiás.svg Goiás 510.770
38 18 Londrina Bandeira do Paraná.svg Paraná 510.707
39 19 Ananindeua Bandeira do Pará.svg Pará 505.512
40 20 Belford Roxo Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 501.544
41 21 Joinville Bandeira de Santa Catarina.svg Santa Catarina 497.331
42 22 Niterói Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 479.384
43 23 São João de Meriti Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 469.827
44 24 Betim Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 441.748
45 25 Campos dos Goitacazes Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 434.008
46 26 São José do Rio Preto Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 419.632
47 27 Mauá Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 417.458
48 28 Santos Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 417.098
49 29 Vila Velha Bandeira do Espírito Santo.svg Espírito Santo 413.548
50 30 Caxias do Sul Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul 410.166
51 21 Florianópolis Bandeira de Santa Catarina.svg Santa Catarina 408.161
52 31 Serra Bandeira do Espírito Santo.svg Espírito Santo 404.688
53 32 Diadema Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 397.738
54 33 Olinda Bandeira de Pernambuco.svg Pernambuco 397.268
55 34 Carapicuíba Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 392.701
56 35 Campina Grande Bandeira da Paraíba.svg Paraíba 383.764
57 22 Porto Velho Bandeira de Rondônia.svg Rondônia 382.829
58 36 Mogi das Cruzes Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 375.268
59 37 Piracicaba Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 368.843
60 23 Macapá Bandeira do Amapá.svg Amapá 366.484
61 38 Cariacica Bandeira do Espírito Santo.svg Espírito Santo 365.859
62 39 Montes Claros Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 363.227
63 40 Bauru Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 359.429
64 41 Itaquaquecetuba Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 359.253
65 42 Jundiaí Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 349.929
66 43 Ribeirão das Neves Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 349.307
67 44 Pelotas Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul 345.181
68 45 Anápolis Bandeira de Goiás.svg Goiás 335.960
69 46 Maringá Bandeira do Paraná.svg Paraná 335.511
70 47 Caucaia Bandeira do Ceará.svg Ceará 334.364
71 48 Canoas Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul 332.056
72 49 Franca Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 330.938
73 50 São Vicente Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 330.795
74 51 Foz do Iguaçu Bandeira do Paraná.svg Paraná 325.137
75 24 Vitória Bandeira do Espírito Santo.svg Espírito Santo 320.156
76 52 Paulista Bandeira de Pernambuco.svg Pernambuco 319.373
77 53 Vitória da Conquista Bandeira da Bahia.svg Bahia 318.901
78 54 Petrópolis Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 315.119
79 55 Ponta Grossa Bandeira do Paraná.svg Paraná 314.681
80 56 Guarujá Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 308.058
81 25 Rio Branco Bandeira do Acre.svg Acre 305.954
82 57 Blumenau Bandeira de Santa Catarina.svg Santa Catarina 299.416
83 58 Caruaru Bandeira de Pernambuco.svg Pernambuco 298.501
84 59 Uberaba Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 296.261
85 60 Cascavel Bandeira do Paraná.svg Paraná 296.254
86 61 Petrolina Bandeira de Pernambuco.svg Pernambuco 285,339
87 62 Suzano Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 284.356
88 63 Limeira Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 281.583
89 64 São José dos Pinhais Bandeira do Paraná.svg Paraná 279.297
90 65 Santarém Bandeira do Pará.svg Pará 276.665
91 66 Taubaté Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 273.426
91 67 Barueri Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 270.173
93 68 Gravataí Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul 269.446
94 69 Santa Maria Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul 268.969
95 26 Boa Vista Bandeira de Roraima.svg Roraima 266.901
96 70 Governador Valadares Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 263.274
97 71 Volta Redonda Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 261.403
98 72 Viamão Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul 260.740
99 73 Novo Hamburgo Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul 257.746
100 74 Juazeiro do Norte Bandeira do Ceará.svg Ceará 249.829
101 75 Praia Grande Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 249.551
102 76 Embu Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 248.722
103 77 Colombo Bandeira do Paraná.svg Paraná 247.268
104 78 Ipatinga Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 244.508
105 79 Magé Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 244.334
106 80 Mossoró Bandeira do Rio Grande do Norte.svg Rio Grande do Norte 244.287
107 81 Juazeiro Bandeira da Bahia.svg Bahia 243.896
108 82 Sumaré Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 241.077
109 83 Várzea Grande Bandeira de Mato Grosso.svg Mato Grosso 240.038
110 84 Imperatriz Bandeira do Maranhão.svg Maranhão 236.691
111 85 Santa Luzia Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais 231.607
112 86 Itaboraí Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro 228.996
113 87 Camaçari Bandeira da Bahia.svg Bahia 227.955
114 88 Taboão da Serra Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 227.343
115 89 Marília Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo 225.938
- 27 Palmas Bandeira do Tocantins.svg Tocantins 188.645