Lista de citates del Rio Grande do Norte

De Wikipedia, le encyclopedia libere
Saltar a: navigation, cercar

Lista de municipios del stato Rio Grande do Norte del Brasil, per population, in ordine descendente basada in le estimationes del IBGE por Julio 2006.

Position Municipio Population
+500.000 habitantes
1 Natal 750.685
+100.000 habitantes
2 Mossoró 229.787
3 Parnamirim 170.055
+50.000 habitantes
4 São Gonçalo do Amarante 87.493
5 Ceará-Mirim 70.012
6 Macaíba 63.333
7 Caicó 61.704
8 Açu 51.092
+25.000 habitantes
9 Currais Novos 41.208
10 São José de Mipibu 39.909
11 Nova Cruz 36.629
12 Apodi 36.391
13 Santa Cruz 33.245
14 Touros 32.801
15 João Câmara 31.757
16 Canguaretama 30.035
17 Pau dos Ferros 27.663
18 Macau 25.489
+10.000 habitantes
19 Areia Branca 23.501
20 Extremoz 22.995
21 Nísia Floresta 22.814
22 Baraúna 21.473
23 São Miguel 21.406
24 Monte Alegre 21.094
25 Santo Antônio 20.765
26 Parelhas 20.608
27 Jucurutu 19.267
28 Goianinha 17.783
30 Santana do Matos 17.150
31 São Paulo do Potengi 15.368
32 Pedro Velho 14.081
33 Montanhas 13.666
34 Poço Branco 13.596
35 Tangará 13.526
36 Jardim de Piranhas 13.500
37 Alexandria 13.175
38 Lagoa Nova 12.998
39 Governador Dix-Sept Rosado 12.751
40 Upanema 12.727
41 Ipanguaçu 12.414
42 Taipu 12.330
43 Jardim do Seridó 12.190
44 São José do Campestre 12.097
45 Brejinho 12.005
46 Pendências 11.657
47 Angicos 11.583
48 Arês 11.458
49 Acari 11.324
50 Espírito Santo 11.154
51 Umarizal 11.098
52 Ielmo Marinho 11.094
53 Cerro Corá 11.070
54 Afonso Bezerra 10.966
55 Patu 10.750
56 Severiano Melo 10.714
57 Rio do Fogo 10.447
58 Alto do Rodrigues 10.424
59 São Tomé 10.305
+5.000 habitantes
60 Lajes 9.925
61 Luís Gomes 9.810
62 Guamaré 9.677
63 Passa e Fica 9.664
64 Bom Jesus 9.651
65 Maxaranguape 9.506
66 Augusto Severo 9.108
67 Campo Redondo 9.092
68 Tibau do Sul 9.068
69 Grossos 8.961
70 Florânia 8.930
71 Vera Cruz 8.930
72 São Miguel do Gostoso 8.878
73 Carnaubais 8.674
74 São Rafael 8.466
75 Januário Cicco 8.447
76 Serra do Mel 8.400
77 Tenente Ananias 8.392
78 Cruzeta 8.333
79 Jaçanã 8.282
80 Baía Formosa 8.263
81 Marcelino Vieira 8.048
82 Presidente Juscelino 7.752
83 Serrinha 7.621
84 Serra Negra do Norte 7.571
85 Martins 7.551
86 Lagoa de Pedras 7.390
87 Itajá 7.350
88 Lagoa Salgada 7.309
89 Carnaúba dos Dantas 7.294
90 Pureza 7.079
91 Portalegre 7.034
92 Doutor Severiano 6.629
93 Jandaíra 6.627
94 São Pedro 6.596
95 Japi 6.517
96 José da Penha 6.187
97 Antônio Martins 6.161
98 São Vicente 6.116
99 Lagoa d'Anta 6.041
100 Caiçara do Norte 5.898
101 São João do Sabugi 5.857
102 Equador 5.791
103 Riachuelo 5.719
104 Senador Elói de Souza 5.559
105 Serra de São Bento 5.557
106 Itaú 5.544
107 Janduis 5.537
108 Pedro Avelino 5.529
109 Tenente Laurentino Cruz 5.174
110 Felipe Guerra 5.159
111 Coronel Ezequiel 5.039
Menos de 5.000 habitantes
112 Rafael Fernandes 4.923
113 Porto do Mangue 4.909
114 Bento Fernandes 4.891
115 Várzea 4.873
116 Encanto 4.856
117 Almino Afonso 4.823
118 Ouro Branco 4.757
119 Coronel João Pessoa 4.687
120 Lajes Pintadas 4.582
121 Parazinho 4.580
122 Frutuoso Gomes 4.534
123 Santa Maria 4.479
124 Pedra Grande 4.407
125 Olho-d'Água do Borges 4.376
126 Riacho de Santana 4.363
127 Sítio Novo 4.336
128 Serrinha dos Pintos 4.263
129 Barcelona 4.238
130 São José do Seridó 4.220
131 Paraú 4.154
132 Tibau 4.067
133 São Francisco do Oeste 3.986
134 Ruy Barbosa 3.968
135 Messias Targino 3.943
136 Rodolfo Fernandes 3.883
137 Venha-Ver 3.810
138 Senador Georgino Avelino 3.774
139 Triunfo Potiguar 3.728
140 Paraná 3.724
141 Pilões 3.624
142 São Bento do Norte 3.527
143 Lucrécia 3.404
144 São Bento do Trairí 3.248
145 Lagoa de Velhos 3.156
146 Jundiá 3.148
147 Major Sales 3.095
148 Caiçara do Rio do Vento 3.053
149 São Fernando 3.034
150 Água Nova 2.951
151 Pedra Preta 2.948
152 Rafael Godeiro 2.934
153 Passagem 2.870
154 Jardim de Angicos 2.841
155 Francisco Dantas 2.839
156 Bodó 2.775
157 Riacho da Cruz 2.748
158 Vila Flor 2.699
159 João Dias 2.553
160 Fernando Pedroza 2.545
161 Monte das Gameleiras 2.378
162 Timbaúba dos Batistas 2.377
163 Santana do Seridó 2.279
164 Galinhos 2.138
165 Ipueira 2.051
166 Taboleiro Grande 1.998
167 Viçosa 1.678